Thuis opmeten of in de winkel.

Vaak vergoed door zorgverzekeraar.

Verschillende drukklassen.

Ros Schoenen Didam

Elastieken kousen

Naast een ruim assortiment schoenen kunt u bij ons ook terecht voor elastische kousen van diverse leveranciers. Elastische kousen, ook wel steunkousen genoemd, zorgen voor ondersteuning bij aandoeningen als oedeem, trombose, spataderen, etalagebenen, wondroos en open benen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opmeten van compressiekousen voor bijvoorbeeld sporten.

De elastische kousen oefenen druk uit op de benen. Het drukverloop neemt af van de enkel naar de knie waardoor vocht en afvalstoffen door het lichaam optimaal afgevoerd kunnen worden. De kousen worden voorgeschreven door uw arts of specialist als gevolg van een medische indicatie. Vaak verloopt de betaling via de zorgverzekeraar.

De elastische kousen zijn er in verschillende soorten en maten en verkrijgbaar in drie drukklassen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren en zijn sommigen afgewerkt met een band om afzakken te voorkomen. Wilt u steunkousen aan laten meten? Kom gerust lang in de winkel. Is dit niet mogelijk? Dan komen wij graag langs bij u thuis. Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0316-221388.

rosschoenen-img-8

Ervaring

+ jaar

Diploma

Bandagist

Afspraak

Niet nodig

Recensies

Wij scoren 4.5 van de 5 sterren, berekend uit 168 reviews van onze klanten.

Prettig geholpen

Dan Dukes

Een telefoontje van te voren en er was snel plek om langs te komen.

Prettige geholpen.

Jodi Smith

Me moeder was niet meer instaat om zelf langs te gaan in de winkel. Dus we konden een afspraak maken bij haar aan huis. Prettig en snel geholpen.

Lily Wilde