Gecertificeerde reparateur.

Originele materialen.

Binnen twee dagen terug.

Ros Schoenen Didam

Schoenreparatie

Schoenen kapot? Bij Ros Schoenen kunt u terecht voor nieuwe, maar het is ook mogelijk de kapotte te laten repareren. Wij werken samen met Schoenmakerij Heutinck uit Doetinchem. Door de Stichting Schoenmakers Gilde zijn zij erkend als Meester Schoenmaker. 

Dankzij de certificatie van Meester Schoenmaker zijn zij gespecialiseerd in het repareren van van Bommel en van Lier schoenen en mogen zij werken met de originele materialen. Daarnaast voert Heutinck reparaties uit aan berg- en wandelschoenen zodat u deze niet opnieuw hoeft in te lopen. Verder kunnen zij schoenen versmallen of verbreden voor een optimaal comfort en kunnen zij orthopedische aanpassingen doen. 

Wilt u uw schoenen laten repareren? U kunt ze langsbrengen bij onze winkel in Didam. Wij regelen de rest. Binnen twee dagen worden uw schoenen vakkundig gerepareerd en zullen aanvoelen als nieuw.

certificaat-Meester-Schoenmaker

Ervaring

+ jaar

Diploma

Meester Schoenmaker

Afspraak

Niet nodig

Recensies

Wij scoren 4.5 van de 5 sterren, berekend uit 168 reviews van onze klanten.

Prettig geholpen

Dan Dukes

Een telefoontje van te voren en er was snel plek om langs te komen.

Prettige geholpen.

Jodi Smith

Me moeder was niet meer instaat om zelf langs te gaan in de winkel. Dus we konden een afspraak maken bij haar aan huis. Prettig en snel geholpen.

Lily Wilde