Thuis passen of in de winkel.

Twijfels? Binnen 30 dagen retour.

Binnen 3 dagen thuis passen.

Ros Schoenen Didam

Podotherapie

Nieuw: podotherapie bij Ros Schoenen in Didam

Binnen de medische wereld is de podotherapeut degene met de meeste kennis over voeten. De podotherapeut behandelt (pijn)klachten aan voeten en klachten tijdens het lopen. Vaak is pijn aan enkels, knieën, heupen of rug te herleiden naar de stand van de voeten. Ook veranderen voeten naarmate je ouder wordt. Denk aan een scheve grote teen met een knobbel, doorgezakte voeten of hielpijn. De juiste schoenen kiezen, is dan extra belangrijk. Door onze krachten te bundelen met Podozorg, helpen wij u zo comfortabel mogelijk te lopen.

 

Even voorstellen: onze podotherapeut

Mijn naam is Roy Gieling en ik ben geboren en getogen in Didam. In 1996 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Vanaf 1997 tot januari 2017 heb ik praktijken gevoerd in Ede en omgeving en van 2015 tot 2017 ook in Didam. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docent aan de Academie voor Podologie op de onderwerpen Diabetische Voet en Kinderpodologie. Op dit moment werk ik in dienst van Podozorg waar ik spreekuren heb op verschillende locaties, en nu ook bij Ros Schoenen in Didam.

 

Maak een afspraak

Regelmatig ben ik in Didam aanwezig voor al uw vragen over voeten en advies bij voetklachten. Door de samenwerking van Ros Schoenen en Podozorg Didam kunnen wij u voorzien van voetzorg en kwaliteitsschoenen die geheel afgestemd zijn op uw voeten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op (085-2736241).

En bekijk eventueel de website https://podozorg.nl/klachtenwijzer

Roy Gieling, Podotherapeut, Ros schoenen

Roy Gieling

Podotherapeut