Behandeling ook aan huis.

Verschillende behandelingen.

Complete voetverzorging.

Ros Schoenen Didam

Pedicure

Bij Ros Schoenen streven wij naar het allerbeste voor uw voeten en dat gaat veel verder dan een passende schoen. Naast ons ruime assortiment schoenen, advies op maat, persoonlijke service en specialisme in comfortschoenen kunt u bij ons ook terecht voor een pedicurebehandeling.

Dankzij jarenlange medische ervaring en brede kennis bieden wij verschillende behandelingen voor een willekeur aan voetproblemen. Denk aan het verwijderen van likdoorns en eelt, het behandelen van schimmel- en kalknagels en het aanpakken van ingegroeide teennagels. Vindt u het simpelweg fijn uw teennagels weer goed geknipt te hebben? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Voor een afspraak kunt u bij ons in de winkel terecht aan de Oranjestraat 1 te Didam. Wordt u liever thuis behandeld? Dan komen wij graag bij u langs voor een pedicurebehandeling. Maak een afspraak via 0316-221388.

rosschoenen-img-5

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Dieneke Ros-Mullink. In 1988 heb ik mijn basisdiploma pedicure gehaald. Lange tijd heb ik het pedicuren niet uitgevoerd vanwege mijn werk in het ziekenhuis, maar sinds 2014 heb ik het weer opgepakt. In dat jaar heb ik de basisopleiding pedicure gevolgd, met aansluitend het diploma voor medisch pedicure. Sinds die tijd heb ik geleidelijk aan het pedicuren van mijn echtgenoot overgenomen. Ondertussen heb ik een leuke klantenkring opgebouwd en de nodige ervaringen en inzichten opgedaan.

Klanten komen vaak binnen met moeilijke en pijnlijke voeten. Ik probeer altijd te kijken waar de klachten vandaan komen, om het probleem bij de oorzaak op te lossen. Zo komt het vaak voor dat klanten niet de juiste maat schoenen dragen, waardoor ingegroeide teennagels of likdoorns ontstaan. Ook voetschimmel komt regelmatig voor, terwijl dit niet van de een op de andere dag ontstaat. Samen stellen we een behandelplan op om het op te lossen.

Het diploma medisch pedicure maakt mij bevoegd diabetische, reumatische en overige risicovoeten te behandelen. Daarnaast ben ik sinds mei 2019 aangesloten bij de Ketenzorg, waar diabeet verpleegkundigen u naar kunnen doorverwijzen voor een vergoeding.

Bij Ros schoen en voetspeciaalzaak bent u van harte welkom om met al uw vragen te komen over voetproblemen. Samen kijken we naar een passende oplossing.

pedicure didam ros schoenen

Ervaring

+ jaar

Diploma

Medische pedicure

Afspraak

Telnr: 0316 -221388

Voetklachten

Kalk- en schimmelnagels

Schimmelnagels, in de volksmond vaak kalknagels genoemd, zijn te herkennen aan een bruine of gele verkleuring die beginnen aan de zijkant van de nagel. Naast het feit dat het er niet fraai uitziet kan het naar verloop van tijd ook de nagel aantasten. Toch laten veel mensen zich er niet aan behandelen omdat er prima mee te leven valt. Dit terwijl een schimmelnagel prima te behandelen is. 

Wij kunnen u helpen met de behandeling van een schimmelnagel om ervoor te zorgen dat uw nagels er weer netjes uitzien. Daarnaast kunnen wij helpen met middelen die te gebruiken zijn in schoenen om schimmels in schoenen te doen verhelpen.

Likdoorns en eelt

Likdoorns zijn naar binnen groeiende eeltplekken die ontstaan op plaatsen waar veel druk of wrijving op de huid voorkomt. Door overmatige eeltvorming ontstaat een een pijnlijke plek op de voetzool die kan voelen als een spijker in de voet. Naast de voetzool kunnen likdoorns ook voorkomen op teentoppen en tussen de tenen. 

Wij verwijderen machinaal en handmatig de eeltplekken waarna deze direct verdwijnen, net als de pijn. Daarnaast helpen wij u graag met het zoeken naar de oorzaak en een advies om in de toekomst likdoorns te voorkomen. 

Ingroeiende teennagels

Bij een ingegroeide nagel drukt de zijkant van de nagel in de huid van de teen. De omliggende huid kan rood of gezwollen worden zonder dat er een ontsteking aanwezig is. Daarnaast veroorzaakt het veel pijnklachten en irritatie. De meest voorkomende oorzaken zijn de vorm van de nagel, het wegknippen van de hoeken of het dragen van te smalle schoenen. 

Wij behandelen deze aandoening door te voorkomen dat de nagel verder ingroeit en de groeirichting te begeleiden. Daarnaast voorzien wij u graag van tips om ervoor te zorgen dat ingegroeide teennagels in de toekomst voorkomen kunnen worden.

VERZORGENDE PRODUCTEN

5
6
7