Thuis passen of in de winkel.

Twijfels? Binnen 30 dagen retour.

Binnen 3 dagen thuis passen.

Durea Go 6271 685 0343

Durea GO

GO is precies de schoen voor jou. Een heerlijke schoen waar je kilometers op kunt lopen.

Lekker licht en met een speciale zool. Deze zool geeft sturing aan je voeten, zorgt voor een gelijke drukverdeling en een stabiel looppatroon.

Lopen met GO kost daarom minder energie en dat geeft je rust en een vrij gevoel. Je kan meer.

We zeggen niet voor niks; Durea GO ‘energie in elke stap’

Neem contact met ons op voor de beschikbare maten.

219.95

Beschrijving

Deze sportieve veterschoen is bijzonder door het materiaalgebruik en een aantal goed gekozen details. Het geheel gladde voorblad geeft het ontwerp een minimalistische, geklede uitstraling en maakt dat de schoen bijzonder geschikt is voor gevoelige voeten. De voorvoet en tenen zijn vrij van stiksels en naden, waardoor je geen last hebt van pijnlijke drukpunten. Bijzonder detail is de smalle sierbies aan weerszijden van de wreef. Deze contrasteert prettig met het mesh, wat dit model net even anders maakt.

De schoen is fraai afgewerkt met een merkstempel op de tong, dubbele stikwerk belijningen en een leren ritstrekker. De klassieke derby-stijl vetersluiting en de rits langs de veterklep zorgen voor een gemakkelijke instap.

Ook wat betreft de zool blijven er geen wensen onvervuld. De loopzool is uitgerust met exclusieve Durea GO technologie, waardoor je een comfortabel gevoel ervaart bij het lopen. Het stimuleert een natuurlijke houding en bevordert een stabiel looppatroon. Zo wordt de druk gelijk verdeeld over de gehele voet en kost staan en bewegen minder energie.

Kenmerken

Merk

Collectie

Kleur

Steunzool

Type Schoen

Wijdte maat

H

Thuis passen of in de winkel.

Twijfels? Binnen 30 dagen retour.

Binnen 3 dagen thuis passen.