Thuis passen of in de winkel.

Twijfels? Binnen 30 dagen retour.

Binnen 3 dagen thuis passen.

Categorie: Tag:

Durea sandaal 7407 795 9530

Verwisselbaar voetbed

Al onze schoenen en sandalen hebben een verwisselbaar ergonomisch gevormd voetbed.

Draag je een op maat gemaakt voetbed? Dan kun je het voetbed gemakkelijk verwisselen zodat er voldoende ruimte overblijft voor je eigen voetbed.

Neem contact met ons op voor de beschikbare maten.

189.95

Beschrijving

Dit model heeft heel veel te bieden. Luchtig als een sandaal, sportief als een sneaker en bijzonder elegant door de uitgekiende combinatie van die twee. Daarnaast is deze schoen op allerlei manieren te stylen: onder een rok of een jeans of juist onder een nette pantalon, dit paar Durea’s combineert overal goed bij.

Naast dat deze sandalen echte eyecatchers zijn, zijn ze ook nog eens zeer stevig. Het model is voorzien van drie klittenbandsluitingen; een op de voorvoet, een over de wreef en een aan de achterzijde over de hiel. De brede banden zijn individueel verstelbaar en zorgen ervoor dat de schoen gegarandeerd goed aan de voet blijft zitten.

Zeer modieus is de net iets dikkere, sportieve zool die vanzelfsprekend ook bijdraagt aan het loopplezier dat jij met dit paar Durea’s gaat ervaren. Hij is lichtgewicht en speciaal ontworpen om de voet stabiliteit te bieden bij alle bewegingen. Tel daarbij op dat de zool is uitgerust met een sublieme demping en je snapt waarom dit model zeer geliefd is bij een breed publiek.

Kenmerken

Merk

Collectie

Kleur

Steunzool

Type Schoen

Wijdte maat

H

Thuis passen of in de winkel.

Twijfels? Binnen 30 dagen retour.

Binnen 3 dagen thuis passen.