Thuis aanmeten of in de winkel.

Vaak vergoed door zorgverzekeraar.

Passend bij de schoenencollectie.

Ros Schoenen Didam

Steunzolen

Voor een optimaal comfort of om klachten te verhelpen of voorkomen bieden steunzolen een uitkomst. Ros Schoenen heeft jarenlange ervaring in het aanmeten en maken van steunzolen. Daarnaast zijn de steunzolen geschikt voor een groot deel van onze schoenencollectie.

Bij ons in de winkel meten wij uw voeten op en kijken we naar de juiste oplossing voor uw voeten. Afhankelijk van klachten, de stand van de voeten en uw beroep kiezen wij voor zachte of stevige zolen. Bij klachten als reuma of diabetes bieden zachte zolen vaak een uitkomst. Beoefent u een zwaar beroep waarbij u veel staat en sjouwt met zware materialen? Dan raden wij een stevige zool aan.

De keuze voor steunzolen ontstaat vaak vanuit een medisch advies, maar ook zonder verwijzing kunt u de keus maken om steunzolen te nemen. Heeft u last van pijnlijke voeten en overweegt u steunzolen? Kom gerust langs in onze winkel. De zolen worden vaak geheel of deels vergoed, afhankelijk van uw zorgverzekeraar en zorgpakket.

ros_met_bewerking_0013

Ervaring

+ jaar

Diploma

Podoloog

Afspraak

Niet nodig

Recensies

Wij scoren 4.5 van de 5 sterren, berekend uit 168 reviews van onze klanten.

Prettig geholpen

Dan Dukes

Een telefoontje van te voren en er was snel plek om langs te komen.

Prettige geholpen.

Jodi Smith

Me moeder was niet meer instaat om zelf langs te gaan in de winkel. Dus we konden een afspraak maken bij haar aan huis. Prettig en snel geholpen.

Lily Wilde